top logo

630 CHED broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. 630 CHED brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Thay also have programs for ethnic communities Canadian, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.

630 CHED official website address is www.630ched.com

630 Ched
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 630 Ched ]