top logo

57 Vitet e Soul Music Radio telecasts një fushë të ndryshme të me standardet rajonale dhe projektet e krijuara gjerësisht, të dy muzikë dhe fjalë biseduar, në Peshendetje fi stereo. 57 Vitet e Soul Music Radio telecasters besimit në dhënien shumëllojshmëri të mirëfilltë muzikë, kështu që anëtarët e publikut mund të vlerësoj një indeks të madh të këngë të njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe në mënyrë të konsiderueshme më shumë.

57 Vitet e Soul Music Radio adresën e internetit zyrtare është 57yearsofsoulmusicradio.com

57 Vitet e Soul Music Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 57 Vitet e Soul Music Radio ]