AM 530

Info koment Stacione raport

Që prej 1984, HELLO-AM 530 (Brampton / Toronto) ka dhënë programe të cilësisë për kanadezët e reja të panumërta në një shumëllojshmëri të dialekteve.

Muzikë, diskutim, lajmeve dhe lojra nëse lagje ose universale janë të përziera së bashku dhe përcolli me një pikë interesante Kanadeze e parë. Nëse diçka ndodh rreth kërrusem ose rreth punës, realizohet Stafi Ciao mbi-ajër të mbajtur secilin nga grupet e tyre të veçanta këshilluar.

AM 530 Adresa zyrtare e internetit është www.am530.ca

Vend: Canada

Zhanret: /

loading...

Canada Radio Stations

Popular Stations