top logo

107.9 Breeze transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. 107.9 Transmetuesit Breeze besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

107.9 Adresa e internetit zyrtare Flladi është www.1079thebreeze.com

107.9 Breeze
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 107.9 Breeze ]