top logo

106.9 Capital FM është një radio live online kanadez në Fredericton, Canada. 106.9 Capital FM transmetimit 24 orë program të jetojnë në internet. 106.9 Capital FM jemi të përkushtuar për të promovuar Kultura kanadez, Muzikë, Lajm, dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.

106.9 Capital FM adresa faqen zyrtare është www.capitalfm.ca

106.9 Capital FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 106.9 Capital FM ]