top logo

105.3 KISS FM është një nga stacioni popullore muzikë. 105.3 KISS FM stacion streaming muzikë dhe Programet si në ajër dhe në internet. Filloi në Shkurt 9, 2004. E sotme me e mire Muzikë… 105.3 KISS FM! Në një mendje për Carter & Sandra, mëngjes ditë jave dhe komerciale Pa pagesë hënave!

105.3 KISS FM adresa faqen zyrtare është www.1053kissfm.com

105.3 KISS FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 105.3 KISS FM ]