top logo

104.9 JRfm fillon në Brockville dhe shërben vendbanimet kryesore gjatë gjithë Leeds / Grenville me 'muzikë që ju duhet & të dhënat që ju nevojitet!’ Dëgjoni delikat muzikës rok përzierje tonë në punë apo në shtëpi!

104.9 JRfm adresa zyrtare e internetit është www.1049jrfm.com

104.9 JRfm
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 104.9 JRfm ]