top logo

104.7 Zemra transmetimet FM dy Kanada dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. 104.7 Zemra FM luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. 104.7 Vizioni Zemra FM kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Kanadaja ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës 104.7 Zemra FM shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.

104.7 Zemra FM adresa faqen zyrtare është www.heartfm.ca

104.7 Zemra FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 104.7 Zemra FM ]