top logo
104.5 Shok i ngushtë FM dekoron playlist saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, 104.5 Shok i ngushtë FM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative në bazë të përmbajë nga çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë. Faqja zyrtare e 104.5 Shok i ngushtë FM është www.chumfm.com
104.5 Shok i ngushtë FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 104.5 Shok i ngushtë FM ]