top logo

101.9 Gjigandi është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. 101.9 Gjigandi janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Kanadanë.

101.9 Adresa GJIGANDE zyrtare e internetit është www.giant1019.com

101.9 Gjigandi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 101.9 Gjigandi ]