top logo

101.7 Njëra është tuaj #1 Vendimi për më shumë muzikë dhe më shumë argëtim. CKNX-FM ka qenë në ajër që nga 1977 duke luajtur muzikë të mirë e sotme, duke i dhënë lajme lagje dhe mbështetjen e ndërmarrjeve grup.

Njëra është #1 Stacioni në Midwestern Ontario për anëtarët e audiencës në rrethin e konsoliduar të Gray, Bruce, Huron, Perth dhe Wellington zonat. Ju do të zbuloni studio njëra-së të vendosur në Wingham me një turmë on-line që shtrihet kaluarën tonë 100,000 Rajoni Shtrirja vat.

Si për gjëra të specializuara, ONE dëgjohet në 101.7 MHz. Në rast se ju jeni në lindje të Owen Sound në Meaford, ne jemi në 104.9 MHz.

101.7 Adresa Një zyrtar i internetit është 1017theone.ca

101.7 Një
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 101.7 Një ]