top logo

Objektivat e ishullit janë të çuar përpara tonat veçanti Manitoulin të përsosmërisë dhe të kulturës dhe përveç kësaj mbajtja grupi ynë i edukuar me lajme pranë, klimë, dhe raste. Mënyrë ynë përfshin deklaratat e administrimit të hapura për sigurinë, Trajnimi financuar nga qeveria në keqpërdorimin e substancave, dhe i japin rrugë afër dhe raportet detare. Ne punojmë pothuajse me policinë pranë dhe zyrat e zjarrit. Ishulli ka radio veshje për të qëndruar në kontakt me ndarjet në mes të krizës ndërprerjet e energjisë, 911 zhgënjimet Korniza, dhe fiascos.

"Island" radio mund të dëgjohet 24 orë në ditë, 7 ditë në javë në 100.7FM. Stacioni gjithashtu mund të dëgjohet në internet në tonë të hedhura bërtas server në www.theislandfm.com

100.7 Island
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 100.7 Island ]