top logo

100.5 Transmetimet Cruz FM dy Kanada dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. 100.5 Vizion Cruz FM kryesor është për të luajtur atë dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar.

100.5 Cruz FM adresa faqen zyrtare është www.cruzradio.com

100.5 Cruz FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Canada : 100.5 Cruz FM ]