top logo

Informacion: Gazetat dhe të shkurtër folur (Të gjitha Day)

 • 7:30, 12, 7:30 p.m. Info Nkongsamba (log shtëpi)
 • 13orë, 17h dhe 20h ditar jetojnë e stacionit kombëtar CRTV

Argëtim: muzikë, komedi (gjithë ditën)

 • 5jam- 6jam lutjet e mëngjesit
 • 6jam – 9jam mëngjes Shenjtë
 • 9jam – 10jam: Kujtime kujtime (Këngë Cameroonian legjendar)
 • 10orë – 12orë: Kontrolli Nkongsamba
 • 12orë – 14orë: Zenith ose Midi shtëpi
 • 15orë – 16orë: Çarat Koha (Programi Pidgin)
 • 18orë -: informacion në gjuhët lokale
 • 18:30: Në Podium (Karaoke)
 • 21:30 Gazeta e fakteve të ndryshme
 • 22orë: Lyrics hyjnore (Këmbimit në fjalën e Perëndisë)

Ndërgjegjësimi, Debatet, intervista, stërvitje (Javor)

 • E diel: 8:30 p.m. Na tregoni profesor
 • E martë: 2:30 p.m. Hapësirë ​​ISMAM
 • E martë: 22h coeur Hearts
 • E diel: 8:30 p.m. Shëndeti ne tuaj
 • E diel: 8:30 p.m. Klinika Ligjore
 • E premte Arcenciel
 • E shtunë: fshatar
 • Ora e diel Jazz 17h

Mujore

 • Jetojnë nga Quebec
 • Dëgjim të Nkongsamba Diaspo
 • Memoria e një qyteti

Nkongsamba FM Adresa zyrtare e internetit : nkongsambafm.cm

Nkongsamba FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Cameroon : Nkongsamba FM ]