Radio Cambodia

Info koment Stacione raport

Nuk ka nevojë të shohim diku tjetër si një radio si Radio Kamboxhia është këtu me ju 24/7. Ato do të jenë me ju ligët nga ju dhe të pasqyrojnë se me anë të programeve të tyre të llojeve të ndryshme. Është pak të këndshëm në të njëjtën kohë informative dhe është shumë e shumë miqësore. Ju mund të siguruar pasim i shkëlqyer në kohë me Radio Kamboxhia.
Radio Cambodia adresa website zyrtar është www.radio.khmeraec.asia

Vend: Cambodia

Zhanret:

loading...

Popular Stations