Radio Vis Vitalis broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Vis Vitalis broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.
Radio Vis Vitalis official website address is www.vvitalis.com
Radio Vis Vitalis
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio Vis Vitalis ]