top logo
Radio FolkBG është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur Pop, Popull, Hitet dhe muzikë Botërore. Ata japin ju tingëllojë si askush tjetër can.They janë duke ofruar një . Radio FolkBG japin më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet. Radio FolkBG adresa e internetit është folkbg.net
Radio FolkBG
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio FolkBG ]