top logo

Radio Focus Vidin is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Radio Focus Vidin broadcasts to the greater Bulgaria area and beyond. Radio Focus Vidin provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet.

Radio Focus Vidin official website address is www.focus-radio.net

Radio Focus Vidin
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio Focus Vidin ]