top logo

Radio FOCUS Pazardjik is a online penalty receiver post. Radio FOCUS Pazardjik broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 months of the assemblage. With a uppercase mix of jazz, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio FOCUS Pazardjik has something for all discriminating penalty lovers.

Radio FOCUS Pazardjik official website address is www.focus-radio.net

Radio FOCUS Pazarxhik
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio FOCUS Pazarxhik ]