top logo
Radio Extra is a live online native language radio in Bulgaria. Radio Extra broadcast 24 orë program të jetojnë në internet. Radio Extra vision is to represent Bulgaria culture globally, kompania i synimeve të dhënësit dëgjuesit të cilët flasin amtare dhe të jetojnë si brenda dhe jashte vendit. they broadcast live test transmission started from 2000 and officially launched at 2001. Only Bulgaria content are transmitting through this station so far. Radio Extra are committed to promote Culture, Muzikë, Lajm, Trashëgim, Turizëm dhe shumë më tepër me stacionin e tyre. Radio Extra official website address is radioextra.org
Radio Extra
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio Extra ]