top logo

Radio Dee Jay Bg broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Radio Dee Jay Bg website address is www.radiodeejay.bg

Radio Dee Jay Bg
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio Dee Jay Bg ]