top logo

Radio Detit të Zi jetojnë transmetimin nga Bullgaria. Radio Detit të Zi transmetuar lloj të ndryshme të Hip Hop & RnB Todays mirë Hits, Gangsta Rap, Urban. Radio Detit të Zi streaming muzikë dhe programet si në internet. Radio Detit të Zi është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Radio Detit të Zi adresa faqen zyrtare është radioblacksea.com

Radio Detit të Zi
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio Detit të Zi ]