top logo
Radio Partia FM është një stacion radio që transmetojnë programin e tij nëpërmjet rrjetit të internetit globale. Dëgjoni mund të dëgjoni Partisë FM kudo ka qasje në internet, me fjalë të tjera në botë. Partia FM transmetojnë programin e tyre me pajisje varg mesi i cili siguron cilësi optimale të shëndosha dhe 99% Operacioni i vazhdueshëm.
Partia FM Bullgaria adresa web site zyrtar është www.partyfmbg.com
Partia FM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Partia FM ]