top logo
Horizont BNR mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Bullgari apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Bullgarisë dhe nga e gjithë bota është e vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e Horizont BNR Radio përmban edhe zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, të jetë me Horizont BNR Radio dhe për të marrë argëtuan 24/7. Adresa Horizont Radio internetit është bnr.bg
BNR Horizont
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : BNR Horizont ]