top logo

Hard Techno Radio është një radio e Bullgarisë e cila luan muzikë tekno. Për dhënien e përsosur përvojë techno muzikor një radio duhet të ketë transmetime të lartë klasës dhe teknologji të shëndoshë dhe kjo është arsyeja pse kjo Hard Techno Radio është shembull i përkryer për të dhënë dëgjuesit klasën e tyre kryesor muzikë tekno me cilësi të mëdha të shëndosha.
Hard Techno Radio adresa e internetit zyrtare është www.eilo.org

Hard Techno Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Hard Techno Radio ]