top logo

Folk Radio Aleksandrina is a online music radio station. Folk Radio Aleksandrina broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Folk Radio Aleksandrina has something for all discerning music lovers.

Folk Radio Aleksandrina website address is www.aleksandrina.net

Folk Radio Aleksandrina
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Folk Radio Aleksandrina ]