top logo

Përqëndrohet transmetimet Sliven si Bullgaria dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër të genre.Focus Sliven luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Vizioni fokusi Sliven kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar.

Përqëndrohet Sliven adresa faqen zyrtare është www.focus-radio.net

Focus Sliven
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Focus Sliven ]