top logo
Dance FolkBG welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Bulgaria or anywhere else in the world. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Bullgarisë dhe nga e gjithë bota është e vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. The playlists of they are also contains genres like pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, be with Dance FolkBG and get entertained 24/7.
Dance FolkBG official website address is folkbg.net
Dance FolkBG
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Dance FolkBG ]