top logo

Radio fundit në ajër në Sofje bTV Radio – frekuencë 101.1 FM. Pra, tani dhe dëgjuesit janë në gjendje për të monitoruar të gjitha emetimet nga bTV , Të gjitha programet aktuale të bTV dhe bTV Veprim.
bTV Radio transmetuar lajme çdo orë , si dhe të drejtat e autorit prodhime.
bTV Radio ka për qëllim të rinj , Publiku aktiv që është vazhdimisht në lëvizje dhe e cila është çelësi për të e tyre
dhe qasje në lajme , informacionit dhe tema interesante gjatë gjithë ditës në çdo kohë , në kanalin më të përdorues miqësore.
bTV Radio adresa e internetit zyrtare është www.btv.bg

bTV Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : bTV Radio ]