top logo
BNR Radio Sofia offers 24 orë të gjitha informacionet e fundit mbi lajmet, mot, whats ndodh në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar dhe kështu me radhë. Radio Sofia is mainly the radio station of BNR. As their web portal is full of information on various topics so do their radio station is full of concerning info and entertaining music.
BNR Radio Sofia official website address is radiosofia.bnr.bg
BNR Radio Sofia
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : BNR Radio Sofia ]