top logo
BNR Radio Shumen is own music and arts radio station. BNR Radio Shumen broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. BNR Radio Shumen has something for all discerning music lovers.
BNR Radio Shumen official website address is bnr.bg/shumen
BNR Radio Shumen
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : BNR Radio Shumen ]