top logo

Balkansko Radio është vendi ku ata ruan shpirtin ballkanik dhe traditat e muzikës në kohën e tashme dhe për të kaluar atë në të ardhmen e afërt. Ky është një vend ku çdo muzikant dhe muzikë bullgare dashuruar mund të ndjehen pjesë e parajsës shumë të bukur amtare ballkanike e botës muzikore me Balkansko Radio.
Balkansko Radio adresa e internetit zyrtare është www.balkanskoradio.com

Radio Ballkanit
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bulgaria : Radio Ballkanit ]