top logo

Xingo FM 98.7 vetëm trishtues nxehtë muzikës lokale dhe në krye atë të ka edhe programe që lidhen komunitare në dispozicion për lidhjen dhe programet e radios angazhohen në përgjithësi. Take a bit relief from your work and start to tune in to Xingo FM 98.7, gëzojnë programet e tyre të krijuara bukur.
Xingo FM 98.7 Adresa zyrtare e internetit është www.radioxingofm.com.br

Xingo FM 98.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Xingo FM 98.7 ]