top logo

Vizioni FM Brazil ka marrë më të talentuar DJ e qytetit dhe të gjithë tifozët e qytetit të muzikës elektronike mbulohen nga mbulimin e tyre në radio dhe me prezantimin e tyre elektronike muzikore. Vizioni FM Brazil radio për programet klasa drejtuese dhe të lartë të prezantimit përputhje me qëndrim më të mirë.
Vizioni FM Brazil adresa faqen zyrtare është www.visionfm.com.br

Vizioni FM Brazil
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Vizioni FM Brazil ]