Sorte Muzikë

Info koment Stacione raport

Të gjitha Hits të gjitha fun muzikore është e lidhur me temën e Sorte Muzikë. Ata nuk janë duke luajtur hite të mëdha muzikore për ju në programet e saj dite të gjatë në të njëjtën kohë ata janë gjithashtu të gatshëm për të luajtur këngë të klasit të lartë për ju në ngjarjet tuaja të veçanta radio e tyre dhe dhe për këtë ju vetëm duhet të punësojë Sorte Muzikë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.sortemusic.wixsite.com

Email: sortewebradio@gmail.com

Vend: Brazil

Zhanret:

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations