top logo

Radio Top 104 ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Pop, Rock music can be heard.

Radio Top 104 Adresa zyrtare e internetit është www.peperi.com.br

Radio Top 104
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Radio Top 104 ]