Radio SKOL Vendi

Info koment Stacione raport

Radio Skol Sertanejo është kryesisht një radio që është i bazuar në muzikë vend. Radio luan Sertanejo Muzikë pop kryesisht dhe kjo është një lloj i muzikës së kulturës së tyre. Me Sertanejo dëgjuesit mund të kalojnë kohën e tyre me këto lloje të muzikë të bukur duke e mbushur zemrën e tyre me gëzim.
Radio Skol Sertanejo adresa website zyrtar është www.skol.com.br

Vend: Brazil

Zhanret:

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations