Radio Roberto Carlos

Info koment Stacione raport

Radio Roberto Carlos është stacioni më i mirë në radio me personazhe të Brazilit. Jo vetëm në Brazil por edhe në të gjithë botën ka vetëm disa radio shumë pak në dispozicion i cili përmban një person të famshëm dhe transmeton përmbajtjen e tyre duke e paraqitur atë dhe Radio Roberto Carlos është një nga ato pak radiot në botë..
Adresa zyrtare në internet e Radio Roberto Carlos është www.radiorobertocarlos.com.br

Vend: Brazil

Zhanret: / /

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations