Radio Metropole AM

Info koment Stacione raport

Radio Metropole AM ​​njohur kryesisht si një çështje aktuale të bazuar radio stacioni në internet, por shumica e programeve të tyre janë të përkushtuar në sjelljen e më shumë përmbajtjeve lokale muzikë e cila ndihmon për të promovuar muzikën lokale dhe për dëgjuesit e saj më të lehtë për të marrë në kontakt me muzikën e tyre lokale. Të gjitha gjërat popullore në Brazil janë të mirëpritur këtu.
Metropole AM ​​adresa faqen zyrtare është www.radiometropoleam.com.br

Vend: Brazil

Zhanret: / /

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations