Radio Itatiaia

Info koment Stacione raport

Radio Itatiaia, i njohur gjithashtu si Radio Gerais, transmetohet nga frekuenca 610 kHz – AM dhe 95.7 MHz – FM është stacioni kryesor radio e shtetit, dhe është në mesin e pesë më të rëndësishme në Brazil. Në ajër që nga 1952, ka një axhendë duke u përqëndruar sportive, gjithmonë i pranishëm në mbulimin e ngjarjeve të mëdha, gazetari, shërbimeve dhe argëtuese.

Radio Itatiaia adresa website zyrtar është www.itatiaia.com.br

Vend: Brazil

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations