Radio Groove Vala Dashuria Soul

Info koment Stacione raport

Soul muzikë nga Brazili është ndryshuar për herë edhe me vet theks e tyre muzikore dhe instrumentet dhe kjo është arsyeja pse muzika braziliane shpirti është shumë e mahnitshme për veshët e dëgjuesve të tyre. Për të sjellë ato muzikë të mahnitshme e shpirtit të dëgjuesit e tyre në Brazil dhe në të gjithë botën Radio Groove Vala Dashuria Soul filluan udhëtimin e tyre të transmetimit.
Radio Groove Vala Dashuria Soul adresa faqen zyrtare është www.groovewave.com/lovesoul

Vend: Brazil

Zhanret:

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations