Radio AniMiX

Info koment Stacione raport

Ndoshta një nga gjëja më popullore e argëtuese në Japoni është Animacion dhe programet anime bazuar. Në këtë radio e Brazilit edhe pse transmetimi i tij nga Brazili, por është e organizuar nga transmetuesit japoneze në mënyrë të vërtetë për komunitetin japoneze e programeve anime dhe të dashuruar muzikë në Brazil.
Radio AniMiX adresa faqen zyrtare është www.animix.com.br

Vend: Brazil

Zhanret: /

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations