top logo

Radio 92.3 FM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio 92.3 FM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.
Radio 92.3 FM adresa e internetit është www.r92.com.br

Radio 92.3 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Radio 92.3 FM ]