Maceió Drita

Info koment Stacione raport

Maceió Drita u themelua në 2010 dhe nga ajo kohë radio është i njohur shumë për dëgjuesit e tyre për zgjedhjen e tyre të kujdesshme të muzikës bashkëkohore të rriturve. Ky është një lloj shumë të ndryshme të muzikës dhe ka shumë këngëtarë të njohura dhe muzikantë të cilët janë vetëm duke prodhuar muzikë bashkëkohore me dëgjuesit Maceió lehta mund të gëzojnë pothuajse të gjithë popullor muzikë bashkëkohore rritur në dispozicion deri më sot.
Maceió Drita adresa faqen zyrtare është www.maceiolight.ml

Vend: Brazil

Zhanret:

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations