top logo

Difusora Jet Muzika është një radio në internet legjendar i Brazilit. Ata janë transmetuar për një kohë shumë të gjatë tani dhe në udhëtimin e tyre të transmetimit që ata kanë qenë në gjendje për të marrë shumë dashuri nga dëgjuesit e tyre dhe ka mbledhur shumë përvojë. Difusora Jet Muzika prodhon disa nga programet më të mirë të 80-së muzikës bazuar.
Difusora Jet Muzikë faqen zyrtare adresa është www.difusorajetmusic.no.comunidades.net

Difusora Jet Muzikë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Difusora Jet Muzikë ]