top logo

Hyrë në varietetet e programeve të radios dhe në prezantimin kryesor njëjtën kohë klasës që krijon një lidhje të bukur me dëgjuesit. Because of this California FM 87.9 ka një numër dëgjuesit e përditshme të tyre. Ata janë të pasionuar për radio e tyre dhe cilësinë e këngëve ata zgjodhën të luajnë për stacionin e tyre radio.

California FM 87.9 Adresa zyrtare e internetit është www.radiocaliforniafm.com.br

California FM 87.9
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : California FM 87.9 ]