Prijës AM

Info koment Stacione raport
Prijës AM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Prijës AM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, Sport Talk, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Prijës AM adresa zyrtare e internetit është www.correiocapivari.com.br

Vend: Brazil

Zhanret: /

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations