Baiana FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. Transmetuesit Baiana FM besojmë në ofrimin e muzikës, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Lajme Lokale dhe muzikë.
Baiana FM adresa faqen zyrtare është www.baianafm.com.br
Bahia FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Bahia FM ]