top logo

Vetëm pak shqetësimet e tjera radio për radio vizionin e tyre kryesore si Ayoba FM 97.7. Si ky është një stacion radio shumë popullor tematike radio ka vizionin e vet dhe stilin. Ata do të elektrifikoj dëgjuesit e tyre me anë të paraqitjes së tyre të llojeve të ndryshme të muzikës. Music është në zemër të Ayoba FM 97.7.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.socialradio.com.br

Facebook: AyobaFM

Numri i kontaktit: +55 43 3032-1500

Ata do të bëhen FM 97.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Ata do të bëhen FM 97.7 ]