Antenë 1 FM

Info koment Stacione raport
Antenë 1 FM, mirëpritur të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio nuk ka rëndësi nëse ju jeni duke jetuar në Sao Paulo, Brazil apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Sao Paulo, Brazili dhe nga e gjithë bota Antena 1 FM është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e Antena 1 FM gjithashtu përmban zhanret si Classics, Romantik. Kështu, të jetë me Antena 1 radio dhe për të marrë argëtuan 24/7. Antenë 1 FM adresa web zyrtar është www.antena1.com.br

Vend: Brazil

Zhanret: /

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations